Boone & De Jaeger, Geassocieerde notarissen te Eeklo & Sint-Laureins (Watervliet)

 

Boone & De Jaeger

Geassocieerde notarissen te Eeklo & Sint-Laureins (Watervliet)

De notaris

De notaris is een onpartijdige en onafhankelijke raadgever en vertrouwenspersoon. Je kan bij de notaris terecht voor deskundig en persoonlijk advies over je privé- en professioneel leven.

In een notendop...

Een onderneming oprichten? In het huwelijksbootje stappen? Je nalatenschap plannen... dit zijn maar een paar van de domeinen waarbij de notaris je kan helpen! Ontdek hier de volledige lijst.

De notaris roept soms nog een oubollig beeld op. Onterecht! Ontdek hier een verklaring voor de vijf meest voorkomende misverstanden.

Nog te vaak verwarren mensen de notariële akte met een formeel document en een verplichte passage bij de notaris. Nochtans biedt de notariële akte een juridische zekerheid, meestal ook met  dezelfde waarde als een vonnis. En dat biedt je op kwetsbare momenten de nodige bescherming. Lees er hier meer over!

 

Notaris TV

 
 

Brochures

alle brochures >

De notaris in je leven

(PDF / 3,2 MB / 2 pagina's) - versie 01/2022

Klik om te downloaden 

 
 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan info@privanot.be .