Boone & De Jaeger, Geassocieerde notarissen te Eeklo & Sint-Laureins (Watervliet)

 

Boone & De Jaeger

Geassocieerde notarissen te Eeklo & Sint-Laureins (Watervliet)

pm

Officiële persmededeling

Ontdek onze Vastgoedbarometer over de Vlaamse provinciehoofdsteden

2 maart 2023

In welke stad kocht welke leeftijdscategorie een huis of een appartement?

Vastgoed in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Leuven

In 2022 waren het vooral kopers van 31 tot 50 jaar die huizen en appartementen kochten in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Leuven.
Voor huizen was hun aandeel het grootst in Antwerpen. Voor appartementen waren kopers van 31 tot 50 jaar het actiefst in Gent en Leuven.
Wat huizen betreft, was het aandeel jonge kopers (30 jaar of jonger) het grootst in Gent. Voor appartementen was hun aandeel het grootst in Antwerpen.

In deze Vastgoedbarometer zoomen we ook in op de deelgemeenten van de vijf provinciehoofdsteden. Lees alle details in het perscommuniqué.

De gemiddelde prijzen en mediaanprijzen van alle steden en (deel)gemeenten zijn beschikbaar op https://notaris.be/vastgoedprijzen

Bron: Fednot

 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan info@privanot.be .